BRODSKI TRANSPORT

Naša kompanija se bavi organizacijom transporta robe i nudi logističku podršku u pogledu svih vrsta vodenog saobraćaja, riječnog, pomorskog i okeanskog . Efikasan transport robe vodenim saobraćajem iziskuje uključenje i drugih vidova saobraćaja.

Pored pouzdane, efikasne i kvalitetne usluge transporta robe vodenim saobraćajem, ujedno  Vam nudimo i pronalaženje adekvatne rute kako bi se određena količina robe transportovala od mjesta utovara do krajnje destinacije.

OD POLASKA DO ODREDIŠTA

Vodeni saobraćaj se pokazao kao izuzetno efikasan kada je riječ o prijevozu robe velike količine. Ukoliko ste se odlučili da se vaša roba transportuje ovim vidom saobraćaja, naša kompanija Vam stoji na raspolaganju.

Dugi niz godina bilježimo kvalitet u uslugama transporta robe i organizacije njenog prijevoza vodnim saobraćajem. Ostvarili smo izuzetnu poslovnu saradnju sa različitim inostranim operaterima, kako bismo ispunili sve zahtjeve klijenata. Upoznati smo sa svim procedurama u pogledu transporta, neophodne dokumentacije, carinskih procedura, kao i sa troškovima vezanih za transport robe.